[Fotos] Homenatge a les víctimes del franquisme al Cementeri General de València

El passat 11 d’abril al Cementeri Municipal de València ens varem congregar al voltant de 30 persones per retre homenatge a les milers de víctimes del franquisme allí soterrades.

L’acte organitzat per la Plataforma per la Memòria del País Valencià va començar amb la habitual processó pels carrers del cementeri fins arribar on al lloc on es troben les principals fosses i on està eregit el monòlit on es varen colocar les banderes de la Plataforma, la republicana i de la CNT. És varen depositar clavells rojos en record . Va ser un acte distint per la situació actual que vivim de pandèmia, però no per això va deixar de ser emotiu com el darrers anys.

Enguany va ser un acte on varen assistir la Plataforma per la Memòria del Pais Valencià, membres de les Associacions de familiars de les fosses de Paterna, la CNT i persones que tenien familiars soterrats a les fosses del cementeri. És va realitzar un parlament on va intervindre Alicia e Isabel membres de la Plataforma, la neboda d’un militant de la CNT soterrat a les foses i és va guardar un minut de silenci en record de totes les víctimes del franquisme.

Secretaria d’Acció Social i Cultura

CNT València