[21-O] Col·lectius i sindicats convoquen vaga i mobilitzacions en la investigació i universitats

Diversos col·lectius de treballadores de la ciència, docència i investigació, sindicats y agrupacions d’estudiants s’han adherit a la vaga sectorial convocada arreu de tot l’estat.

Durant el dia de vaga, s’han convocat dues mobilitzacions per visibilitzar l’extrema precarietat que pateixen les treballadores del sector, i lluitar contra la mercantilització. Des de CNT València fem una crida a tota la societat a participar en les mobilitzacions. Parlem de reivindicacions que ens afecten a tots i totes, més encara amb la evident manca de recursos en la investigació i recerca.

  • A les 12:30h. Concentració al pati del Rectorat de l’Universitat de València
  • A les 18:00h a la porta de la Facultat de Medicina (Blasco Ibáñez). CONCENTRACIÓ UNITÀRIA de estudiants, treballadores de la investigaciò, docència universitària i la ciència. I és convoca un RODA DE PREMSA en el mateix acte amb el testimoni de treballadors/es afectades per la precarietat.

COMUNICAT ESTATAL DE LA VAGA

CARTELL DE LA VAGA SECTORIAL