[5 de Març] CNT València presenta la novel·la gràfica «Sólo Los Muertos No Hablan»

El proper 5 de Març a les 18 hores, Ángel Muñoz ens presentarà a CNT València el seu tercer treball «Sólo Los Muertos No Hablan» una novel·la gràfica editada per Edicions de Ponent que es podrà adquirir en la presentació.

sololosmuertos-1Autor valencià nascut al 1978, Ángel Muñoz va abandonar els seus estudis de disseny gràfic per centrar-se en el món del Còmic. En 2003 va publicar el primer treball La traición sabe a oro negro amb Aleta Ediciones i en 2010 ho va fer amb la segona novel·la Rapide! amb Edicions de Ponent.

Ara repeteix nou treball gràfic amb Edicions de Ponent amb l’obra Sólo Los Muertos No Hablan.

Aquesta tercera novel·la gràfica que ens presenta l’autor, es centra en la figura de Enriqueta Martí, una de les personalitats més cèlebres a la crònica negra espanyola, un tenebrós drama sobre la classe obrera de principis del segle XX, ambientat en la Setmana Tràgica de Barcelona, durant la qual, un home perd a la seua filla en circumstàncies estranyes.

En aquells temps tant durs on qualsevol defensa dels propis drets significava jugar-se la vida als carrers, el protagonista descobreix un sòrdid negoci regentat per l’assassina més famosa de la crònica negra espanyola i on troba involucrades les personalitats més influents de l’època.

El protagonista intentarà desmantellar tota la xarxa de corrupció i assassinats fins arribar a les més altes esferes de la societat, veient-se obligat a pactar amb el cos més corrupte de tots: La Policia. Però… els disturbis contra el reclutament impediran que s’arribe a fer justícia?

sololosmuertos-2

Federación Local de Valencia
Confederación Nacional del Trabajo (CNT)