Acció de solidaritat amb la vaga dels i les treballadores de Panrico

Dilluns 27 de gener, a les 7 de la vesprada, ha tingut lloc a la Gran Via Ferran el Catòlic de València, davant d’un establiment comercial que comercialitza productes de Panrico, una concentració en solidaritat amb els i les treballadores en vaga d’aquesta empresa.

La convocatòria ha estat realitzada pel Bloc Unitari Anticapitalista (BUA) de l’Horta, on s’integren diferents organitzacions i col·lectius de la comarca.Unes quaranta persones han estat cridant consignes de suport als treballadors en vaga i de boicot a l’empresa mentre no se solucione el conflicte actual, entre les quals han destacat: “La força de l’obrera, la solidaritat”, “Solidaritat amb els vaguistes”, “Boicot a Panrico”, “Contra el Capital, violència obrera”, “Obrer despatxat, patró penjat”… Les persones concentrades portaven una pancarta on es podia llegir “Solidaritat Vaga Panrico” i banderes roges, llibertàries i estelades.

Els i les manifestants han romàs més de 45′ en la porta de l’establiment comercial, i durant eixe temps no hi ha accedit quasi gent. Durant tot els temps que ha durant la concentració, s’han estat repartint octavetes on s’explicava la situació dels i les treballadores en vaga ja més de tres mesos. Finalment, abans de donar per finalitzada la concentració, s’ha llegit el comunicat de suport i solidaritat amb els i les treballadores de Panrico, així com s’ha recordat a les persones assistents a col·laborar econòmicament a la seua lluita amb la caixa de resistència, perquè “la seua lluita és la nostra lluita”.

IMG_1361
IMG_1380
IMG_1382