[10-N] Concentració contra la privatització de la sanitat (CAS-PV)

El nostre Sindicat asistirá a la concentració convocada per la Coordinadora Anti-Privatitizació de la Sanitat del País Valencià (CAS-PV) el próxim dijous 10 de Novembre a les 19:30h a la seu del PSOE al carrer Blanquerías i que eixirá cap a la seu del PP. Tenim que lluitar per la paralització inmediata de les tasques de privatització i copagament per a implantar en el futur l’autogestió de la sanitat per part dels treballadors/es i dels usuaris.

COMUNICAT DE LA C.A.S. -PV

El govern de CIU a la Comunitat Autònoma de Catalunya, el govern del PP a la Comunitat Autònoma del País Valencià, el govern de les Illes, i el govern estatal del PsoE, amplien i acceleren el procés privatitzador arreu de l’estat espanyol, i molt especialment als territoris dels Països Catalans.

Amb aquest procés només estan aconseguint encarir el servei, mentre empitjora acceleradament (només cal veure l’evolució real de les llistes d’espera al País Valencià, l’increment dels índex de mortalitat infantil i de malalts crònics, etc.). Si això ho comparem amb la despesa per habitant en la sanitat pública (la més baixa de tot l’estat), es veu perfectament cap on ens volen portar. És a dir, els Països Catalans i en concret el nostre Pais Valencià  som el conjunt de territoris on pitjor està el sistema sanitari de tot l’estat espanyol (tot i comptant “l’excel·lent”gestió de la presidenta Aguirre a Madrid).

Si al mateix temps, sumem el procés ja engegat de tancament o trasllat dels centres d’atenció diària, centres mèdics de proximitat,  venda d’hospitals a empreses privades, etc., que s’està produint a la Catalunya Nord des de fa més d’un any, veiem com, de nou al nostre país, els i les treballadores (personal sanitari directament, o bé usuaris dels serveis) no fem més que perdre drets, fins a la privatització definitiva del servei sanitari (tot i oblidant els nefastos resultats que s’han donat al Regne Unit, que ja ha provocat que el parlament d’Escòcia comenci el procés per tornar a convertir-los en serveis públics).

No ens parlen massa de la llei 15/97 . Aprovada en el 1997 per el PP, PSOE, CIU, PNB  i CC, encara que sembla no donar-lis ja vergonya parlar més o meyns obèrtament als mitjans de comunicación de la necessitat d’establir un copagament sanitari així com tampoc reformar la Constitució en pressa i correguent sense contar amb nosaltres “el poble” els autentics “paganos i sostenidors de l’Estat i per ende dels politics que ens estan tradint i venent la nostra “salut” als capitalistes que semblen enfebrits per privatitzar-ho tot sense mirar les consequencies en l’unic afan de fer diners fins i tot a costa de la nostra salut.

Que no hi han diners…! Tots savem a hores d’ara on estan i d’on els han tret

–VOLEM MENYS CORRUPCIÓ I MES TRANPARIENCIÀ

–VOLEM RESPONSABILITAT DELS POLITICS. ELS CORRUPTES INHABIL·LITATS I QUE TORNIN EL QUE S’HAN ENDUT

–SI HI HA QUE REFORMAR LA CONSTITUCIÓ. CALEN MÉS REFORMES I CAL CONSULTA POPULAR

–VOLEM UNA BANCA DESPRIVATITZADA I ELS BANQUER QUE L’HAN FETA QUE TORNIN EL DINERS I QUE ELS EMPRESSONEN AQUESTES MESSURES I ALGUNES MÉS SIMIL·LARS FARIÈN QUE COMENCÉS A HAVER-HI DINES PER MOLTES COSES QUE AL POBLE ENS FA FALTA

–VOLEM LA DESPRIVATITZACIÓ DEL QUE JA N’HI HA PRIVATIZAT A LA SANITAT (SERVEIS DE CUINA,NETEJA, MANTENIMENT ETC…)

–VOLEM QUE LA GETIÓ SANITARIA SIGUI CONTROLADA PER ELS I LES TREBALLADORES  SANITARIES I USUARIS/ES D’AQUEST PAIS VALENCIÀ

–NO VOLEM LA PRIVATITZACIÓ DE LA SANITAT NI DE CAP SERVEI PÚBLIC DE PRIMERA NECESITAT

–NO VOLEM L’APLICACIÓ DE LA LLEI 15/97

–NO VOLEM CAP COPAGAMENT QUE DISCRIMINE ALS POBRES DELS RIC EN UN DRET TAN BÀSIC COM LA SALUT

–NO VOLEM QUE ELS DE SEMPRE FACIN NEGOCI AMB LA NOSTRA SALUT

Per tot açò i més coses que no caben al full aquest ni a la vegonya, la Coordinadora Antiprivatització de la Sanitat  del Pais Valencià  ( CAS-PV ) et quidra a movilitzarte ell dijous 10 de Novembre a les 19.30 Hrs. Al c/ Blanqueries nº 4 junt a les Torres de Serrans al devant de la seu del Psoe,  junt a la resta de companys i ciutadans que estan” en contra de la privatització dels serveis públics”

—  No ho penses més no estàs sol. Vine i ho voràs

—  La platja es fà de grans individuals de sorra, convençuts de que assoles no son rés, junts podem canviar el panorama

—  No ho ductes, ara hi és el moment

—  Manifesta la teua indignación i organitzat  o compta amb les organitzacións que son com tú

— Manifeste’m tots plegats el nostre desig de tindre una sanitat digna per a tots gratuita integral i de qualitat

¡¡¡  NO MES NEGOCI AMB LA NOSTRA SALUT ¡!!

Coordinadora Assembleària de la Sanitat /Coordinadora Antiprivatització de la Sanitat del PaísValencià

CAS-P.V caas.pv@gmail.com caspv.wordpress.com/inici/

Seu- al Casal Obrer i Popular-Francesc Santacatalina c/ Salvador Ferrandis Lluna 42-baix esquerra Barri de l’Olivereta 460180