Convocatòria d’Assemblea Intercentres

30 d’octubre a les 18:30h – Saló d’actes IES Abastos

Som una assemblea de base i horitzontal, oberta a tota la comunitat educativa. Funcionem de manera assembleària i directa: tots i totes som iguals a l’hora de decidir, i som els/les mateixos/es implicats/des qui prenem el control d’allò que ens afecta. Creiem en una educació de pública i de qualitat i rebutgem els atacs que està patint a mans dels governs: LOMQE; matrícules desorbitades; abaratiment dels acomiadaments al professorat interí i d’altres colps que fan minvar la qualitat de l’educació. Des de les esferes dirigents, volen crear un model educatiu basat en principis molt poc pedagògics, donat que, poc a poc, és el sistema econòmic el que regula l’educació i no els/les propis educadors/res i estudiants.

Defensem un model educatiu en valencià, de qualitat, públic i laic. Estem ja farts/es que gestors completament aliens a la qüestió educativa siguen els que tenen la potestat de decidir a plaer sobre el curs que ha de seguir l’educació de la societat.

Per tal de lluitar contra els constants atacs a l’Educació i reivindicar el nostre dret a educar i ser educats en unes condicions òptimes, cridem a tota la comunitat educativa a organitzar-se amb nosaltres, amb els seus iguals, amb els seus companys i companyes. Cridem a la vaga però des d’una postura crítica, rebutjant convocatòries verticals i dirigides de dalt a baix, volem ser els afectats/des els qui tinguem la capacitat de decidir.